论坛风格切换切换到宽版
  • 3763阅读
  • 10回复

孔老板,恭喜发财!想稳你帮我改条天线 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线BG3死鱼

发帖
只看楼主 倒序阅读 0楼 发表于: 2013-04-27
两年前买你个条S204,系为G71订做嘅,145/438,前几日昂沟,系阳台度倾紧计,一个唔小心,G71跌落咗个水池度,嘿,心都碎埋!捞起身睇,开唔倒机,比D HAM睇,巨地话医翻好都会流口水,换鬼咗巨啦,于是乎就买咗台IC-91A,原装天线唔指意巨好使噶啦,原来个条204个螺口又好浅,都扭唔落,又被我坐到条天线曲咗,所以某沟计,睇哈发比你睇有某得医,想加埋FM落去,重点系FM同U段,你睇下有某得搞,可以搞噶话,寄边个地址比你,同埋几多钱
....::: P8668 SL1M  FTM-400DR TC780 :::....
BG3OIU
QQ:75754933
离线BG7IOO
发帖
只看该作者 1楼 发表于: 2013-04-29
BG3OIU:你好,收到啦,咁就恭喜你咯,啤个借口换靓机咯。
改天线 须过做支新嘅,因我D天线做得实郑过头,一拆就散晒。做过支新嘅至多收少小小啰,咁做好唔好。
呼号:BG7IOO             姓名:孔宪江
电话:  135 3137 6612     
农行金穗通宝卡:95599 8145 54510 63411
工商行帐号:20138 66701 02022 1479
建设银行:龙卡4367 4231 1414 0104 859
支付宝: 14319 93705@qq.com
邮箱:14319 93705@qq.com
微信:135 3137 6612(主要联系方式)
离线BG3死鱼
发帖
只看该作者 2楼 发表于: 2013-04-29
好啊,点话点好啦,做条FM+U噶,U个中心系438.500,有某咩靓天线推荐?悄悄话比我啦,嘿,冇惊冇险,又到12点……
....::: P8668 SL1M  FTM-400DR TC780 :::....
BG3OIU
离线BG3死鱼
发帖
只看该作者 3楼 发表于: 2013-04-29
太长噶天线就唔考虑了(≥14cm),部91A依家做收音机多D,其次到U段直频,好少使到V,孔老板帮恁恁?
BG3OIU
离线woodhead
发帖
只看该作者 4楼 发表于: 2013-04-29
看着都是汉字,就是看不懂

内容来自Android手机客户端

离线BG3死鱼
发帖
只看该作者 5楼 发表于: 2013-04-29
回 woodhead 的帖子
woodhead:看着都是汉字,就是看不懂 (2013-04-29 11:07) 

哈哈,有意思吧,逗儿你玩呢……
BG3OIU
离线BG7IOO
发帖
只看该作者 6楼 发表于: 2013-04-29
回 BG3死鱼 的帖子
BG3死鱼:[表情]哈哈,有意思吧,逗儿你玩呢…… (2013-04-29 11:32) 

老友记  请看悄请话详细解说。谢谢支持73!
农行金穗通宝卡:95599 8145 54510 63411
建设银行:龙卡4367 4231 1414 0104 859
离线BG3死鱼
发帖
只看该作者 7楼 发表于: 2013-04-29
回 BG7IOO 的帖子
BG7IOO:老友记[表情]  请看悄请话详细解说。谢谢支持73! (2013-04-29 16:00) 

搞定!照旧,do it !
BG3OIU
离线BG7IOO
发帖
只看该作者 8楼 发表于: 2013-05-02
回 BG3死鱼 的帖子
BG3死鱼:搞定!照旧,do it ! (2013-04-29 20:47) 

离线BG3死鱼
发帖
只看该作者 9楼 发表于: 2013-05-06
IOO,得开工未
BG3OIU
离线BG7IOO
发帖
只看该作者 10楼 发表于: 2013-05-06
回 BG3死鱼 的帖子
BG3死鱼:IOO,得开工未 (2013-05-06 08:18) 

你好啊今日开工,谢谢73!